Novi Renault CAPTUR: prepoznatljiv iako nov

Vodeći gradski SUV je obnovljen i potvrđuje svoj međunarodni status. Ovaj pionir u segmentu gradskih SUV vozila od svog predstavljanja 2013. prodat je u 1,5* miliona primeraka u više od 90 zemalja. Ubrzo je postao najprodavanije vozilo u segmentu u Evropi.

Novi Renault Captur, Motovun

Da bi se novi CAPTUR istakao na izuzetno konkurentnom tržištu, identitet kome duguje dosadašnji uspeh sada je znatno osnažen. Obnovljen CAPTUR ističu još modernije linije SUV-a koje mu daju atletski i dinamičan izgled. I dalje prilagodljiv, CAPTUR je doživeo revoluciju u unutrašnjosti i postao još privlačniji zahvaljujući naprednijoj tehnologiji i povećanom utisku kvaliteta. Njegove karakteristike su dostojne modela najviše klase.

Dolazak novog Renaulta CAPTUR na tržište deo je strateškog plana Drive the Future (2017.-2022.), tačnije njegov pokretač.

Zahvaljujući međunarodnoj prepoznatljivosti, CAPTUR se može smatrati pravim svetskim proizvodom.

Osim što se već prodaje na svim kontinentima, od sada će se novi CAPTUR proizvoditi i u Kini, strateški važnom regionu Grupe i na svakom tržištu biće poznat pod istim imenom.

Tehnološke karakteristike novog Captura zasnivaju se na tri stuba mobilnosti budućnosti, predstavljena u strateškom planu:

  • elektrificirani pogon – do kraja sprovođenja plana Grupa Renault će u svojoj ponudi nuditi 12 elektrificiranih modela. Novi CAPTUR biće prvi Renaultov model koga će pokretati plug-in hibridni motor E-TECH Plug-in, razvijen u saradnji sa Alijansom.
  • povezanost – do kraja sprovođenja plana sva vozila prisutna na Renaultovim ključnim tržištima biće povezana. Novi CAPTUR ove napore najbolje pokazuje svojim povezanim multimedijalnim sistemom i ekosistemom Renault EASY CONNECT.
  • autonomija – do kraja sprovođenja plana Grupa Renault će na tržište staviti 15 modela opremljenih

tehnologijom za autonomnu vožnju. Novi CAPTUR biće pionir koji će uvesti ove tehnologije.  CAPTUR i CLIO učiniće sisteme za pomoć u vožnji, koji će dovesti i do autonomne vožnje, dostupim širokom krugu kupaca.

Novi CAPTUR je okosnica strategije usmerene na jačanje sinergije u Alijansi. Strategija uključuje razvoj tehnologija i integraciju novih platformi poput platforme CMF-B na kojoj je novi Captur konstruisan. Nova električna i elektronska arhitektura platforme CMF-B omogućava ugradnju najnovijih naprednih sistema da bi se ispunili zahtevi tržišta.

 

PROČITAJTE VIŠE >

 

* uključujući lokalne verzije Kaptur i Captur dostupne u Rusiji, Indiji i Južnoj Americi (nešto više od 200.000 primeraka)