Paleta novosti porodice Renault u 2019. godini

Automobilska 2019. godina u Renaultu je počela zanimljivo već sredinom januara kada se na slovenačkim putevima pojavio obnovljeni terenac Kadjar (faza 2).

2018 - Nouveau Renault KADJAR

Atraktivan i robustan izgled još je upadljiviji zahvaljujući modernijem dizajnu, poboljšanoj udobnosti i prepoznatljivom kvalitetu.

U mesecu kada je priroda božanstveno zelena i odiše svežinom, na gradskim ulicama moći ćemo da primetimo mali žuti auto još modernijih linija. Naime, maj nam donosi redizajniranog i osveženog Twinga koji je u Revozu u Novom Mestu dobio neke estetske korekcije, novu opremu i unapređenu paletu motora.

2019 - Nouvelle Renault TWINGO

U drugoj polovini juna upoznaćemo ulepšanog Trafic Passengera, putničkog magnata koji će sada zasijati full LED svetlima i zaurlati novim zvukom motora. Ovogodišnji letnji odmor će biti idealan za putovanje s novim Traficom, jer nam nudi udobno putovanje, ogroman prtljažni prostor i još lepši izgled.

Nakon povratka sa odmora, kada jesenje sunce bude obasjavalo žuto lišće i školske klupe budu ponovo pune, tada će i sveže redizajniran novi Clio biti spreman za nove poduhvate. Novi Clio svojim inovacijama predstavlja revolucionarne promene koje će biti značajne i za ostalu paletu vozila. Svojim smelim linijama, kako spolja tako i u unutrašnjosti, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nema sumnje da Clio i ovog puta ima sve adute za nezaboravno iskustvo vožnje koje ćemo moći da doživimo u septembru kada iskusni tim Revoza isprati prve primerke ovog modela na slovenačko tle.

2019 - Renault Nouvelle CLIO

Renault je svojim promenama obuhvatio i gospodara Mastera. Master će doživeti promene kako na spoljašnjim tako i na unutrašnjim elementima, što će obezbediti još udobniju vožnju i praktičnost.

Promene se odnose na velike i male članovi porodice Renault, naravno ne zaboravljajući ni atraktivne moćnike. Atraktivni i robusni Espace i Koleos, biće redizajnirani krajem godine, čime će zadovoljiti i najzahtevnije kupce vozila SUV i monovolumena.

Nema sumnje da će Renault i u 2019. godini impresionirati još atraktivnijom ponudom.

PROČITAJTE VIŠE