Renault Talisman pokazuje svoje mišiće u novoj najsportskijoj i najsnažnijoj verziji S-Edition.

  • Ponuda modela Renault Talisman je proširena novom ekskluzivnom verzijom S-Edition, koja je prva dobila novi benzinski motor 1,8 TCe 225.
  • Sportska unutrašnjost dominantne crne boje sa crvenim dekorativnim šavovima je usredsređena na udobnost.
  • Paket 4Control sa elektronski kontrolisanim amortizerima i novim 19-inčnim aluminijumskim naplatcima je deo serijske opreme.
  • U Evropi će biti dostupan od septembra 2018.

Renault Talisman S-Edition

Zahvaljujući prefinjenom i elegantnom dizajnu, uzornim voznim karakteristikama, udobnoj unutrašnjosti i vrhunskim performansama, Renault Talisman je veoma brzo postao jedan od najpopularnijih automobila na tržištu. Ove godine vraća se pod svetla reflektora Ženevskog salona automobila u verziji Talisman S-Edition, ograničenoj seriji naglašenog sportskog karaktera.

Nastao na osnovu bogato opremljene verzije Intens (paket sistema za pomoć u vožnji, sistem Visio, sistem Multi-Sense, masažna sedišta itd.), Talisman S-Edition spaja sportski dizajn s ekskluzivnom opremom koja uključuje sistem 4Control i elektronski kontrolisane amortizere za izuzetno udobna putovanja.

Elegantan i ekskluzivan spoljni izgled verzije S-Edition upotpunjen je 19-inčnim crnim naplatcima Alizarine i, za više privatnosti, dodatno zatamnjenim zadnjim staklima. Ova verzija ima i prednja svetla sa ekskluzivnim svetlosnim diodama Pure Vision, ugravirane hromirane obloge pragova, oznake S-Edition na blatobranima i kućišta spoljnih ogledala zvezdano crne boje. Prefinjenost je više nego ikada duboko utisnuta u karakter ovog automobila.

Unutrašnjost Talisman S-Edition ostala je elegantna uprkos izrazito sportskoj opremi kao što su crne kožne presvlake sa crvenim šavovima na sedištima i instrument tabli kao i usklađena kožna presvlaka upravljača, manžeta ručice menjača i umeci na oblogama vrata. Patosnice sivo-crvene boje imaju izvezenu oznaku S-Edition, papučice su od aluminijuma, a izgled aluminijuma imaju i razni ukrasni elementi. Crna obloga plafona dodatno naglašava sportski karakter i prestižnost automobila. Prostrana unutrašnjost, inovativne tehnologije i završna obrada vrhunskog kvaliteta ostaju ključni koncepti i za verziju Talisman S-Edition.

Talisman je do sada bio dostupan sa širokim spektrom dizel motora, a sada može da se dobije i sa novim benzinskim motorom TCe 225 u kombinaciji s automatskim sedmostepenim menjačem EDC s dvostrukim kvačilom. Novi motor pruža izuzetno zadovoljstvo u vožnji zahvaljujući snažnim ubrzanjima koje mu omogućavaju 225 KS (165 kW) i maksimalni obrtni moment od 300 Nm.

Prodaja Talismana S-Edition u Evropi počinje u septembru 2018., a u zavisnosti od tržišta biće dostupan i sa drugim motorima. Cene će biti objavljene naknadno. Verziju Talisman S-Edition Grandtour moći ćete da pogledate na Ženevskom salonu automobila do 18. marta 2018.

Verzija S-Edition odgovor je na zahtev kupaca koji su tražili sportsku verziju Talismana. Novi 1,8-litarski motor snage 225 KS spaja snagu i uglađenost i pruža još više zadovoljstva u vožnji

,izjavila je Sandra Gomez, direktorka programa Dsegmenta.

PROČITAJTE VIŠE