Novi MEGANE GrandCoupe

Dinamičan izgled i luksuzniji materijali za Renaultovu novu limuzinu

Porodica modela MEGANE bogatija je za još jednog člana – MEGANE GrandCoupe sa četiri vrata. Ta verzija upotpunjuje Renault ponudu automobila C-segmenta i jača Renaultov položaj na tržištima* na kojima kupci u potrazi za udobnim i prostranim vozilom koje odražava njihov status biraju kompaktne limuzine.

megane-grandcoupe

Novi MEGANE GrandCoupe proizvodi se u Renaultovoj fabrici u Bursi u Turskoj i spreman je za početak prodaje u 30 zemalja, čime pridonosi globalnom rastu marke i obogaćuje Renaultovu ponudu.

Konstruisan na Renaultovoj platformi CMF C/D, novi MEGANE GrandCoupe osmišljen je, dizajniran i razvijen paralelno s novim MEGANEOM, čija je prodaja počela početkom 2016. To znači da je opremljen jednakim sistemima i tehnologijom te da ga pokreću jednaki motori kao i petovratnu verziju, a pritom se odlikuje rekordno prostranom unutrašnjošću u klasi i prtljažnikom obima 550 dm3 po VDA.

Dinamičnim dizajnom i opremom preuzetom iz višeg segmenta novi MEGANE GrandCoupe predstavlja pravi iskorak u premium segment, što ga čini merilom segmenta kompaktnih limuzina.

PROČITAJTE VIŠE