Renault nastavlja svoju ofanzivu proizvoda evropskom premijerom Novog KOLEOSA i otkriva Novi KOLEOS INITIALE PARIS

“Novi Koleos se pod oznakom INITIALE PARIS izdvaja kao jedan od vrhunskih Renaultovih modela. Pruža svu najbolju opremu i usluge Renaulta za zadovoljstvo i udobnost putnika, a istovremeno zadržava nasleđena posebna obeležja Novog KOLEOSA – čvrstinu i prostornost.”

Philippe Brunet, direktor programa automobila segmenata D i E

U aprilu 2016. u Pekingu otkriveni Novi KOLEOS, koji čvrst dizajn sportskog terenca kombinuje s prefinjenošću velike limuzine, dopunjuje ponudu Renaulta u višoj klasi. Ovaj pravi sportski terenac iz D segmenta ima sve posebne kvalitete ove klase, obogaćene priznatim stručnim znanjem Renaulta na području udobnosti i praktičnosti. Na izložbi automobila u Parizu Renault predstavlja Novi KOLEOS INITIALE PARIS, vrhunski opremljenu verziju koja će biti u prodaji samo na većini evropskih tržišta i istovremeno će biti dostupne i druge verzije Novog KOLEOSA od proleća 2017.

 

Ekskluzivno dizajnirani elementi i oprema

Nakon modela Espace, Talisman i Clio, takođe i Novi KOLEOS je preuzeo oznaku INITIALE PARIS, sinonim za najbolje što Renault nudi na području udobnosti i opremljenosti. Novi KOLEOS INITIALE PARIS će privlačiti poglede svojom ekskluzivnom ametist crnom karoserijskom bojom (Noir Améthyste) s refleksijom tamne metalik boje šljive (Prune Métallisé), sa spoljnim elementima dizajna i specijalnom opremom unutrašnjosti.

 

Privlačna jedinstvena spoljašnjost

Čvrst i atletski dizajn Novog KOLEOSA sumira spoljne elemente dizajna koji su karakteristični za verzije s oznakom INITIALE PARIS:

ekskluzivna ametist crna metalik boja karoserije, koju dopunjuje ponuda od osam boja,

ekskluzivni 19-inčni brušeni naplatci,

posebna oznaka na maski, ispod Renaultovog romba i

posebni ukrasni obrubi na prednjim blatobranima.

 

Udobnost i posebno pažljiva obrada putničkog prostora

Unutrašnjost Novog KOLEOS INITIALE PARIS razlikuje se od ostalih verzija modela elementima unutrašnje oprem