RENAULT PREDSTAVLJA NOVI CLIO, NAJNOVIJU VERZIJU SVOG NAJUSPEŠNIJEG MODELA

 

Dvadeset šest godina nakon predstavljanja prvog Clia, modela koji se prodao u 13 miliona primeraka širom sveta Renault je obnovio svoj model i predstavio novi CLIO.

Novi CLIO je još privlačniji zahvaljujući svetlosnom potpisu i svetlima izvedenim u tehnologiji Full-LED Pure Vision kao i novim detaljima i bojama.

Novi CLIO ima jednu od najbogatijih ponuda motora na tržištu.

Dizajn: novi CLIO ispunjava sva obećanja

Clio četvrte generacije prvi je uveo Renault-ov novi dizajnerski identitet. Svetlosnim potpisom izvedenim u tehnologiji Full LED uključujući, u određenim verzijama dnevna svetla u obliku slova C, novi CLIO osvežio je Renault-ov dizajnerski identitet. Nova prednja maska na kojoj se ističe Renault-ov logotip kao i širi usisnik vazduha koji prednjem kraju daje savremeniji izgled. Pozadi je izmenjen branik koji sada izgleda robusnije.
U ponudi su četiri nove boje (crvena Intense, siva Titanium, biserna bela i plava Iron), novi naplatci i umetci naplataka kao i još bogatiji program personalizacije.

U izradi novog Clia upotrebljeni su materijali kakvi su dosad bili rezervisani za modele s vrha Renault ponude. Sve presvlake su nove i posebna pažnja posvećena je taktilnom i vizuelnom kvalitetu završne obrade plastike. Hromirani umetci sad su matirani i nenametljivi, a boje su prefinjenije. Ukratko, novi CLIO je sad luksuzniji paket koji postiže savršenu ravnotežu između privlačnog spoljašnjeg izgleda i vrhunskog kvaliteta obrade unutrašnjosti.

Užitak vožnje, povezanost i okretnost za sve vrste vozača

Snažan i štedljiv dizel motor 1.5 dCi 110 sa šestostepenim menjačem prinova je u ponudi motora novog Clia, baš kao i benzinski motor TCe 120 sa šesterobrzinskim ručnim mjenjačem. S 11 kombinacija motora i menjača novi Clio se odlikuje jednom od najbogatijih ponuda motorizacije.

Kupci mogu odabrati jedan od tri različita umrežena multimedijalna sistema: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution ili novi pametni sistem R&Go dostupan u svim nivoima opreme. Novi CLIO prvi je Renault B-segmenta koji nudi kvalitet zvuka Bose za nezaboravan doživljaj muzike, a bogata ponuda sistema za pomoć u vožnji automobil čini još prilagodljivijim i okretnijim.
Uz zadnje parkirne senzore novi CLIO, u zavisnosti od verzije, nudi i prednje parkirne senzore i kameru za vožnju unazad. Sistem Easy Park Assist, dostupan u bogatije opremljenim verzijama, vozaču omogućava da parkiranje prepusti automobilu.