Premijerno predstavljanje Renault MEGANE Grandtour-a na Ženevskom sajmu automobila

megane-novosti

Svetska premijera novog Renault Megane Grandtour – u verziji Megane Grandtour GT – održaće se na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi 2016.

Novi Megane Grandtour GT odlikuje se sportskim osobinama koje su vidljive u njegovm izgledu i voznim karakteristikama, posebno zahvaljujući sistemu 4CONTROL, dosad neviđenom u karavanima C segmenta.

Odlikuje se prostranošću i udobnošću za pet putnika, prilagodljivom organizacijom unutrašnjosti kao i velikim prtljažnikom.

Renault će na ovogodišnjem međunarodnom sajmu automobila u Ženevi javnosti predstaviti novi Megane Grandtour u verziji GT. Novi karavan temelji se na novoj generaciji modela Megane i odlikuje se prefinjenošću i dinamičnošću. Unutrašnjost se može intuitivno prilagoditi i nudi čitav niz načina organizacije prtljažnika koji se odlikuje najvećom dužinom u segmentu.

Dizajn novog Megane Grandtour-a spaja dinamičnost i prefinjenost istaknutu hromiranim rubovima bočnih prozora i C-stuba. Liniju krova ističu aluminijumski krovni nosači matirane površine (u verziji GT tamne metalik boje). Nizak profil i široki tragovi točkova ostavljaju utisak automobila čvrsto prilepljenog za put. Novi Megane Grandtour napred krasi prepoznatljiv svetlosni potpis u obliku slova C.

Novi Megane Grandtour GT razvili su inženjeri sektora Renault Sport; prednji branik ističe njegov sportski karakter, masku krasi mreža s uzorkom pčelinjeg saća, a široki donji ventilacioni otvor s obe strane uokviruju dodatni otvori za vazduh. Pozadi novi Megane Grandtour GT krase hromirana izduvna cev i profilisani difuzor koji dodatno naglašavaju njegov dinamičan karakter.

Novi Megane Grandtour GT prvi je karavan C segmenta opremljen tehnologijom 4CONTROL. Sistem 4CONTROL posebno napravljen za novi Megane Grandtour donosi vrhunska dinamična svojstva i precizno upravljanje na krivudavim putevima, čime garantuje pravi užitak u vožnji. Zahvaljujući sistemu 4CONTROL novi Megane Grandtour GT izuzetno je okretan i u gradskoj vožnji.

Pozivamo vas da novi Megane Grandtour GT pogledate i saznate više o njemu na međunarodnom salonu automobila u Ženevi u dvorani 4 od 1. marta 2016.