Novi Renault Trafic “Knight Rider”

  • Dok prvi primerci Novog Renaulta Trafica uskoro budu počeli da odlaze iz fabrike u prodajne salone, Renault je na internetu počeo neuobičajeno reklamiranje najnovijeg kombija ove marke.
  • Rimejk naslovnih scena kultne televizijske serije “Knight Rider” je bio posebno snimljen za tu priliku i objavljen na kanalu Renault internet stranice YouTube.
  • Kratak film prikazuje modernizovanu verziju klasičnog para – viteza i njegovog vernog konja – i time iskazuje priznanje preduzetnicima, zanatlijama i trgovcima kao svakodnevnim herojima savremenog doba.

U pripremama za početak prodaje Novog Trafica, koji je sa 1,6 miliona prodatih primeraka do sada impresivan uspeh Renaulta, marka je u saradnji sa agencijom We Are Social na internetu objavila kratak film, koji je rimejk naslovnih kadrova poznate televizijske serije “Knight Rider” (ponekad poznatije pod nazivom “K2000”). Ova serija je prikazivala avanture Michaela Knighta, junaka savremenog doba u službi humanitarne fondacije i njegovog računarski podržanog automobila sa veštačkom inteligencijom.knight-rider

U Renaultovom kratkom filmu pod nazivom Trafic Rider, što se može videti na internet stranici YouTube , novi Renaultov kombi preuzima ulogu automobila K.I.T.T., a umesto Michaela Knighta nastupa junak savremenog doba Michael Craftsman. Naravno svrha filma je da na kreativan i neobičan način prikaže poseban odnos koji imaju zanatlije i preduzetnici sa svojim profesionalnim saradnicima na četiri točka, a istovremeno naglasi performanse lakih privrednih vozila marke Renault.

Caroline Mechai, direktorika Renaulta za oglašavanje i medije, objašnjava:
“Ova originalna inicijativa nije viđena kod lakih privrednih vozila Renault. Njena osnovna svrha je da učvrsti dinamičku sliku modela Trafic, a istovremeno da dođe do šire publike kao potencijalnih korisnika ovih vozila.“

Sandrine Plasseraud, generalna direktorka agencije We Are Social, kaže:
“Sa Renaultom sarađujemo već nekoliko godina, do sada uglavnom u Francuskoj, a od nedavno i na globalnom nivou. Ovom kampanjom smo u mogućnosti da pokažemo svoju kreativnost i sposobnost da razvijemo nove ideje, ostajući sasvim verni tradiciji marke, koja je sa jedne strane veoma inovativna , a sa druge snažno ukorenjena u svakodnevnom životu svojih kupaca.”